Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

"Τίτλοι τέλους" στην φημολογία περί «αποχώρησης» του Δημήτρη Σταμάτη από την εκλογική κούρσα για το δήμο Μεσολογγίου


Οριστικό «τέλος» στην φημολογία περί «αποχώρησης» του Δημήτρη Σταμάτη από την εκλογική κούρσα για το δήμο Μεσολογγίου δόθηκε χθες το βράδυ, κατά την συνεδρίαση, των μέχρις στιγμής υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον  συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση Πολιτών» που συγκροτεί.
Στη, δυο και πλέον ωρών διάρκειας, συνεδρίαση με καθαρά πολιτικούς όρους, ο Δημήτρης Σταμάτης παρουσίασε το περίγραμμα της προγραμματικής του πρότασης και ξεκαθάρισε ότι γνώμονας του, "θα είναι η παραγωγή πολιτικής και όχι παραπολιτικής", με αντικειμενικό στόχο την κοινωνική και οικονομική ανάταξη του δήμου, σε όλο του, το εύρος.



Έτσι, το σύνολο, των μέχρι σήμερα ανακοινωθέντων υποψηφίων (σ.σ. πλην τριών) με τον συνδυασμό του Δημήτρη Σταμάτη κατά τη συνεδρίαση εξέφρασε τη βούληση για συνέχιση και διεύρυνση της εκλογικής προσπάθειας με απώτερο σκοπό τη νίκη στις προσεχείς εκλογές.
Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από τον συνδυασμό για τη χθεσινή διαδικασία, η δημοσιοποίηση και άλλων υποψηφίων που θα στελεχώσουν την παράταξη του Δημήτρη Σταμάτη και κυρίως το  ξεκίνημα της προεκλογικής εκστρατείας με τη λειτουργία γραμματείας και εκλογικού κέντρου.