Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Ανοιχτή "εκδήλωση - συζήτηση" για τις αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Μεσολόγγι από τον συνδυασμό "Για την Κοινότητα Μεσολογγίου"


Ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, ο συνδυασμός «Για την Κοινότητα Μεσολογγίου» (σ.σ. πρώτευσε στις εκλογές της 26ης Μαΐου) διοργανώνει την προσεχή Δευτέρα 26 Αυγούστου, ανοιχτή πολιτική εκδήλωση,  στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, για να υπάρξει ενημέρωση των πολιτών για το θεσμικό πλαίσιο που θα διέπει τη λειτουργία του δήμου τόσο από την εφαρμογή του «Κλεισθένη» όσο και από τις πρόσφατες τροποιητικές διατάξεις που ψηφίστηκαν από τη νέα κυβέρνηση.
Στο κάλεσμα του συνδυασμού αναφέρεται: «Την Δευτέρα 26 Αυγούστου, στις 08.00 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία Μεσολογγίου, θα συζητήσουμε τις αλλαγές που φέρνει η καινούργια νομοθεσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα ενημερωθούμε για τη λειτουργία του Δήμου και θα μιλήσουμε για τις αρμοδιότητες του Τοπικού Συμβουλίου



Στην εκδήλωση θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να θέσουν ερωτήματα και προβληματισμούς για τη συνολική λειτουργία των οργάνων του δήμου.
Τέλος να σημειωθεί ότι μετά τις πρόσφατες αλλαγές πρόεδρος του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Μεσολογγίου θα είναι η Όλγα Δασκαλή, η οποία είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Κοινότητα Μεσολογγίου».