Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Θλίψη στο Αγρίνιο για το θάνατο του Μάκη Γουβέλη

"Θλίψη προκαλεί στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου Γουβέλη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών καθώς αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας.
Ο συνταξιούχος γυμναστής πρόσφερε στον τοπικό αθλητισμό, στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου.
Υπήρξε μέλος σωματείων, χοροδιδάσκαλος, συνεργάστηκε και με τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και το agrinionews.gr, ακόμη και με τηλεοπτική εκπομπή. Είχε παρουσίες και σε ταινίες του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου ως χορευτής . Είχε δύο κόρες.


Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου (νέο) Αγρινίου στις 1.30 μ.μ. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 12.30 μ.μ." είναι η δυσάρεστη είδηση που μεταδίδει το agrinionews.gr  για έναν άνθρωπο που πραγματικά είχε έντονη κοινωνική δράση και μεγάλη συνεισφορά στην ανάδειξη του πολιτισμικού κεφαλαίου της περιοχής μας, από διάφορα μετερίζια.
Έχοντας  την τύχη να τον γνωρίσουμε μέσα από το χώρο των μέσων ενημέρωσης δεν θα λησμονήσουμε το πάθος για την προβολή και ανάδειξη της θετικής πλευράς πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων της Αιτωλοακαρνανίας μακριά από ανούσιους τοπικισμούς.
Ως MessolonghiNews εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.