Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Κώστας Λύρος: "Αλλάζουμε νοοτροπία και κατεστημένες αντιλήψεις" - Εκατοντάδες πολίτες στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου Μεσολογγίου (VIDEO)


Εκατοντάδες πολίτες παρακολούθησαν, χθες το απόγευμα, την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου και των μελών του δημοτικού συμβουλίου και των συμβουλίων κοινότητας που έγινε στον αύλειο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.






Παρόντες ήταν επίσης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, οι δήμαρχοι Αγρινίου, Ναυπακτίας, Θέρμου και Ξηρομέρου, Γιώργος Παπαναστασίου, Βασίλης Γκίζας, Σπύρος Κωνσταντάρας και Γιάννης Τριανταφυλλάκης, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο διοικητής του 2/39Σ.Ε., Δημήτρης Σπύρου,  πρόεδροι συλλόγων και φορέων και εκπρόσωποι πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Στη σύντομη ομιλία του ο Κώστας Λύρος αφού επεσήμανε τη ζοφερή κατάσταση που βιώνει η περιοχή του δήμου Μεσολογγίου εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της λανθασμένης αντιμετώπισης των ζητημάτων εξέφρασε τη βούλησή του για ενεργοποίηση όλου του παραγωγικού δυναμικού, ώστε να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου Μεσολογγίου.
Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη βαρύτητα που θα δώσει στην αξιοποίηση του θαλασσίου μετώπου και σε πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση του κύρους του δήμου.
Τέλος ο κ. Λύρος υπογράμμισε ότι θα συνεργαστεί με όλες τις «έντιμες» δυνάμεις του τόπου.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθείστε την πρώτη ομιλία, ως δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, του κ. Λύρου.