Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Συνάντηση εργασίας για την Ιόνια Οδό

Την Δευτέρα 9-2-2009 η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου πραγματοποίησε επίσκεψη – συνάντηση εργασίας στο εργοτάξιο της ΤΕΡΝΑ Α.Ε. στην περιοχή του Μεσολογγίου, εν όψει έναρξης των εργασιών για την Ιόνια Οδό.
Το Δ.Σ. του Ε.Κ. ενημερώθηκε για την πορεία της συγκεκριμένης εργολαβίας, το εκτιμώμενο χρονικό σημείο έναρξης των εργασιών και κατέθεσε στην Κοινοπραξία την ετοιμότητά του για απασχόληση ντόπιων εργαζομένων στο συγκεκριμένο έργο, θεωρώντας ότι το φάσμα της ανεργίας πλήττει ιδιαίτερα τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή που σε συνδυασμό με την κρίση στην αγροτική παραγωγή δημιουργεί εκρηκτική κατάσταση.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα και αναλήφθηκαν δεσμεύσεις για την άμεση έναρξη εργασιών και την απασχόληση ντόπιου εργατικού δυναμικού.
Η διοίκηση του Ε.Κ. επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι στηρίζει τέτοιου μεγέθους αναπτυξιακά έργα που σκοπό έχουν να βγάλουν την περιοχή από την καθυστέρηση και θα δώσει όσες δυνάμεις του αναλογούν στην άμεση προώθηση και υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου.