Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2009

Πρωτοβουλίες Σαλμά για προώθηση λύσεων στα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας

Συνάντηση με θεσμικούς εκπροσώπους του συστήματος Υγείας και Πρόνοιας της Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποίησε χθες στο γραφείο του στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Υφυπουργός, Μάριος Σαλμάς.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Νικόπουλος Ιωάννης, οι διοικητές των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου Γρηγορόπουλος Ιωάννης και Κεφαλάς Ιωάννης αντίστοιχα, ο διοικητής του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας Αρβάλης Αθανάσιος, καθώς επίσης και η νέα πρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Αγρινίου Κανατσούλη Βασιλική.
Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων και πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο συμπατριώτης μας υφυπουργός Υγείας για την αναβάθμιση του συστήματος Υγείας και Πρόνοιας του νομού και συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα υποδομών και προσωπικού, καθώς και άλλα τρέχοντα ζητήματα.
Όλοι συμφώνησαν ότι απαιτείται άμεση λήψη μέτρων για την επίλυση τους. Απ’ την πλευρά του ο κ. Σαλμάς δήλωσε: « Σύντομα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τις δράσεις μας και τα αποτελέσματά τους για την παροχή υπηρεσιών υγείας στην Αιτωλοακαρνανία».