Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

«Χτίζοντας ζωές»: Ο Βασίλης Μπρούμας και η Ξένια Σιάσου με την υψηλού επιπέδου επιστημονική έκδοση πλέον μας συντροφεύουν

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος
Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας και
Αν. Διοικητής Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου 
του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας 


Μια υψηλού επιστημονικού επιπέδου έκδοση στον τομέα της ψυχικής υγείας έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα: Ο Βασίλης Μπρούμας, ψυχίατρος, διευθυντής του τομέα ψυχικής υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», Γνωσιακός Συμπεριφοριστής και Ψυχοθεραπευτής και η Ξένια Σιάσου, κλινική ψυχολόγος MSc, Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και επιστημονική συνεργάτης μέχρι πρότινος του τομέα ψυχικής υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» έφεραν στο “φως” την υψηλού επιπέδου επιστημονική έκδοση «Χτίζοντας ζωές: Θεραπευτικές κοινότητες για βαριά ψυχικά ασθενείς» με την υποστήριξη της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου.
Η εν λόγω έκδοση – που αξίζει όλοι οι ενδιαφερόμενοι να την προσεγγίσουν – θα παρουσιαστεί σε ανοιχτή εκδήλωση του Νοσοκομείου και του τομέα ψυχικής υγείας της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου σε τόπο και χρόνο που οι συγγραφείς θα επιλέξουν.
Θερμά συγχαρητήρια στον Βασίλη Μπρούμα και την Ξένια Σιάσου για την εξαιρετική έκδοση που μας παραδίδουν. Καλοτάξιδο το βιβλίο τους!