Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Θετικός ο απόηχος της εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ στο Μεσολόγγι

Στον απόηχο της πετυχημένης εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ στο Μεσολόγγι την περασμένη Παρασκευή  (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), δεν θα πρέπει να παραβλεφθεί, αφενός το γεγονός της μεγάλης συμμετοχής πολιτών και ιδιαίτερα όσων ασχολούνται με τον κλάδο της ελαιοκομίας  και αφετέρου η απουσία γαλάζιων «παραγόντων», ιδιαίτερα από το χώρο της Τ.Α. που θα έδιναν "αμιγώς" κομματικά χαρακτηριστικά.
Οι οργανωτές της εκδήλωσης κάθε άλλο παρά δυσανασχέτησαν για τις απουσίες των «παραγόντων», μη κρύβοντας όμως τη δυσφορία τους για την απουσία θεσμικών παραγόντων. «Δεν είναι λίγοι οι θεσμικοί που το μόνο που ξέρουν είναι η αλά-καρτ επίκληση του Οννεδίτικου παρελθόντος τους..» και συμπλήρωναν λέγοντας «Στόχος μας είναι η ΟΝΝΕΔ να πάψει να έχει το ρόλο του αφισοκολλητή και του χειροκροτητή και να γίνει φορέας σύνθεσης ιδεών και προτάσεων για ένα καλύτερο αύριο».



Η συμμετοχή του κόσμου, πάντως, δημιούργησε κλίμα ικανοποίησης στους «μικρούς» της ΝΔ και όπως μαθαίνουμε το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν παρόμοιες εκδηλώσεις και δράσεις, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας και δημιουργικής ανταλλαγής ιδεών και απόψεων, τόσο με την παραγωγική βάση της περιοχής, όσο και με την κοινωνία στο σύνολό της.