Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Δείτε το δίωρο εορταστικό πρόγραμμα "Πάσχα στο Αιτωλικό" (VIDEO)


Και αυτό το Πάσχα η εκπομπή «Απόδραση & ψυχαγωγία» παρουσίασε ένα δίωρο εορταστικό πρόγραμμα αυτή τη φορά από το Αιτωλικό!
«Πάσχα στο Αιτωλικό» ήταν  δίωρο εορταστικό πρόγραμμα, με  ενημέρωση, παράδοση, ψυχαγωγία και πολλή διασκέδαση που προβλήθηκε ανήμερα του Πάσχα από το SUBER B  και το ΗΠΕΙΡΟΣ TV.
Οι συντελεστές της εκπομπής σε ευχαριστήριό του αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Η συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους «Το Ανατολικόν», «Το Αιτωλικό» και με τους αρματωμένους Πανηγυριστές η Αγία Αγάθη, ήταν εξαιρετικά άψογη και τους ευχαριστούμε όλους.
Ευχαριστούμε και τις γυναίκες του Αιτωλικού για τα μαγειρέματα και τα γλυκά που προσέφεραν σε αυτό το εορταστικό τραπέζι.



Και επειδή Πάσχα Ελληνικό σημαίνει και σουβλιστό αρνί το φρόντισε η κρεαταγορά του Μελέτη Πατρινού να μας χορηγήσει τα αρνάκια με ανταπόδοση τις θερμές μας ευχαριστίες. Βέβαια, υπήρξαν και άτομα που ήταν συνεχώς μαζί μας σε αυτή τη διοργάνωση, όπως ο Διονύσης  Μπερερής , η Βάσω Καρβέλη, η Χριστίνα Μπαρώνου , ο Μιχάλης Κότσαρης ,χωρίς βέβαια να μηδενίζουμε τα υπόλοιπα μέλη των συλλόγων.
Ευχαριστούμε, επίσης, τον Αντιδήμαρχο Μεσολογγίου Παναγιώτη Σταράμο για την φιλοξενία του εορταστικού γυρίσματος στον αύλειο χώρο του Μουσείου Χαρακτικής Βάσω Κατράκη και την βοήθειά του στη διοργάνωση. Παρών στις εορταστικές προετοιμασίες και ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Νικος Καραπάνος καθώς και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τάσος Σκαρμούτσος, τους οποίους και ευχαριστούμε ολόψυχα.
Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Ράδιο Μέγαρο» Αφοί Μπούλη, φρόντισαν για το στολισμό του χώρου διεξαγωγής του γυρίσματος με τραπεζοκαθίσματα και κέτεριγκ. Η κ. Μάρθα Γαβριελάτου επιμελήθηκε την διακόσμηση.
Ευχαριστούμε τον Βασίλη Καπελάκη για τον μοναδικό ήχο που μας παρέχει κάθε φορά καθώς και τον ηχολήπτη τον Νίκο Βεϊζάκη.
Τέλος ευχαριστούμε τους μουσικούς, Θοδωρή Χαλιάσο κλαρίνο, Γιάννη Διαμάντη κιθάρα, Πάνο Αριστόπουλο τύμπανα, Θωμά Χαλιλόπουλο πλήκτρα.
Στο τραγούδι ακούραστοι για μας πάντα, η φωνάρα Δημήτρης Αποστόλου, ο Καταπληκτικός νέος τραγουδιστής Μάκης Ζούμπας και το Νούμερο 1 στη γυναικεία παρουσία, η ανεπανάληπτη, Μαρία Γιαννακά. Ευχαριστούμε όλη την ορχήστρα.»