Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Επιτέλους! Σε πλήρη λειτουργία η Καρδιολογική του νοσοκομείου Μεσολογγίου


Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που είχε κληθεί να αντιμετωπίσει η διοίκηση του νοσοκομείου Μεσολογγίου αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της  πριν 18 μήνες περίπου επιλύθηκε συνολικά.
Το πρόβλημα δεν ήταν άλλο από την εύρυθμη λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής, καθώς όλοι θυμόμαστε ότι πριν δυο χρόνια η κλινική λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού είχε αναστείλει τη λειτουργία της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα μια απίστευτη ταλαιπωρία για τους ασθενείς.
Από σήμερα η καρδιολογική κλινική είναι πλήρως επανδρωμένη, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης ενός ακόμη καρδιολόγου, με αποτέλεσμα να τεθεί σε λειτουργία και το εξωτερικό τακτικό ιατρείο, το οποίο και θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.



Αναμφίβολα η εξέλιξη αυτή πρέπει να πιστωθεί στα «συν» του απερχόμενου διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου, κ. Νικολόπουλου αλλά και στην συντονισμένη πίεση που ασκήθηκε από τους φορείς της τοπικής κοινωνίας για την ουσιαστική αναβάθμιση της καρδιολογικής κλινικής και του νοσοκομείου Μεσολογγίου γενικότερα, καθώς προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται στην συνολική λειτουργία του ιδρύματος.