Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ενδιαφέρουσα ημερίδα για τη «Διαχείριση Υδάτινων Πόρων στην Δυτική Ελλάδα» στο Hilton Αθηνών

LIMNOTHA-0011Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» και η ΜΚΟ, Κέντρο Πολιτισμού & Πνευματικού Στοχασμού «ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ», οργανώνουν περιβαλλοντική ημερίδα με θέμα: «Διαχείριση Υδάτινων Πόρων στην Δυτική Ελλάδα» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του πολυσυνεδρίου Capital & Vision που οργανώνουν το «Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο», η Εφημερίδα «Κεφάλαιο», και η δικτυακή πύλη Capital.gr από τις 23 έως 25 Σεπτεμβρίου 2011, στο Ξενοδοχείο Hilton, στην Αθήνα.

Η δίωρη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12 και μισή το μεσημέρι και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι οι:

· Κώστας Καραγκούνης (Βουλευτής ΝΔ στην Αιτωλ/νανία)

· Πάνος Κουρουμπλής (Ανεξάρτητος Βουλευτής Αιτωλ/νανίας)

· Ανδρέας Ανδρεαδάκης (Καθηγητής ΕΜΠ, Ειδικός Γραμματέας Υδάτων Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής)

· Ιωάννης Συμπέθερος (Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΙ Αθήνας, Ειδικός στην Υδραυλική Μηχανική & πρώην Ειδικός Γραμματέας Υδάτων ΥΠΕΧΩΔΕ)

· Λεωνάρδος Τηνιακός (Διδάκτωρ- Γεωλόγος –Υδρογειολόγος, Δ/ντης Υδάτων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου).

Συντονιστής του Πάνελ θα είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», Κωνσταντίνος Μπαλωμένος.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του 3ήμερου πολυσυνεδρίου σημαντικοί φορείς και επιχειρήσεις απ’ όλη την Ελλάδα, θα οργανώσουν ανάλογες συνεδριακές εκδηλώσεις και ημερίδες γύρω από τα θέματα της οικονομίας και της αγοράς, της ενέργειας και τεχνολογίας, του περιβάλλοντος και της αειφόρου ανάπτυξης.