Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Στο τουρνουά «MONTANA CUP» στο Καρπενήσι η Α.Ε. Μεσολογγίου

AEM 1Μια σπουδαία διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24-25/9 στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου. Θα διεξαχθεί 2ημερο τουρνουά «MONTANA CUP», στο οποίο θα συμμετάσχουν η Α.Ε. Μεσολογγίου, ο Αγρότης Λιανοκλαδίου (Νομός Φθιώτιδας), η Ένωση Άσπρα Σπίτια-Αντίκυρα (Νομός Βοιωτίας) και ο οικοδεσπότης ΑΠΟΚ «Το Βελούχι» (Νομός Ευρυτανίας), όλες ομάδες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Το τουρνουά διοργανώνεται από το ξενοδοχείου Hotel Spa Montana, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου, την ΕΠΣ Ευρυτανίας, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ευρυτανίας και την ομάδα του ΑΠΟΚ «Το Βελούχι».

Το Σάββατο 24/9 θα πραγματοποιηθούν τα ημιτελικά (2 αγώνες) με την διαδικασία play off και την Κυριακή 25/9 οι τελικοί αγώνες (Μικρός και μεγάλος). Τα παιχνίδια θα γίνουν με την διαδικασία play off και οι ημιτελικοί αγώνες θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού θα πραγματοποιηθεί η απονομή του κυπέλλου στους νικητές.

Θα υπάρχει εισιτήριο, το οποίο θα κοστίζει 10 ευρώ και θα αφορά και τα τέσσερα παιχνίδια, που θα πραγματοποιηθούν στις δυο αγωνιστικές ημέρες.