Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο κέντρο αγγλικής γλώσσας εγκαινιάστηκε στο Μεσολόγγι

P9030013Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν εγκαίνια στο νέο κέντρο αγγλικής γλώσσας «αγγλοπαιδεία», το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Κέννεντυ στο Μεσολόγγι.

Την τελετή των εγκαινίων παρακολούθησε πλήθος κόσμου, οι οποίοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του κέντρου και τις καινοτόμες για την περιοχή εκπαιδευτικές μεθόδους που χρησιμοποιεί το νέο αυτό φροντιστήριο.

Ενδεικτικά, η ιδιοκτήτρια του κέντρου και Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Σοφία Σπυροπούλου, το καλοκαίρι παρακολούθησε μαζί με μαθητές της εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο University of Westminster στο Λονδίνο.

 

P9030008Εξάλλου, η Σοφία Σπυροπούλου, πέρα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου τελείωσε τις σπουδές της στο τμήμα αγγλικής φιλολογίας, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο και έχει μετεκπαιδευτεί σε σεμινάρια σε όλο τον κόσμο με άριστες επιδόσεις.

«Φιλοδοξώ να αναβαθμιστεί η εκπαίδευση των ξένων γλωσσών στο Μεσολόγγι. Εμείς οι Μεσολογγίτες πρέπει να γυρνάμε στον τόπο μας και να μεταλαμπαδεύουμε στους συμπολίτες μας όσα έχουμε διδαχτεί», δηλώνει η καθηγήτρια, στην οποία ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στο νέο της εγχείρημα