Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Κτηνοτρόφος εκτός από τα πρόβατα …φρόντιζε και δενδρύλλια χασίς στο Νεοχώρι Οινιαδών

ATT00224Ένας 37χρονος κτηνοτρόφος συνελήφθη χθες στο Νεοχώρι Μεσολογγίου διότι σε έρευνα των αστυνομικών στο “μαντρί” του εντοπίστηκαν 10 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης. Από την αστυνομία αναζητούνται ως συνεργοί του 37χρονου και τα δυο αδέλφια του, τα οποία και διέφυγαν της σύλληψης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής:

“Συνελήφθη χθες (8-9-2011) το πρωί, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού και Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 37 ετών, κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, σε αγροτική περιοχή του Νεοχωρίου Μεσολογγίου και σε περιφραγμένο αγρόκτημα ποιμνιοστασίου του, ο συλληφθείς με άλλα δύο αδέλφια του ηλικίας 35 και 33 ετών αντίστοιχα, τα οποία δεν συνελήφθησαν και αναζητούνται, καλλιεργούσαν δύο δενδρύλλια κάνναβης και σε όμορο στο αγρόκτημα καλαμώνα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, άλλα οκτώ ακόμη δενδρύλλια ύψους ένα έως τρία μέτρα περίπου το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν. Επιπλέον στον αύλειο χώρο του ποιμνιοστασίου ανευρέθη σε κρύπτη μικροποσότητα ινδικής κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου ενώ τα δενδρύλλια και η ανωτέρω μικροποσότητα ινδικής κάνναβης κατασχέθηκαν.”