Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Με δυο ταινίες η αυλαία των προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου

FILENADESΗ Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου κάνει πρεμιέρα στις προβολές της για την νέα περίοδο 2011-2012, με την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι Ήρωες του Δάσους» για τους μικρούς της φίλους, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου (5-7 & 7-9 μμ.) και με την κωμωδία «Οι φιλενάδες» για τους μεγάλους φίλους της, την Κυριακή και την Δευτέρα 18-19/9(7-9 & 9-11 μμ.), στον γνώριμο και φιλόξενο χώρο του «Τρικούπειου».

Για μια ακόμη χρονιά οι προτεραιότητες και οι επιλογές στην κατάρτιση του προγράμματος προβολών αποτελούν: Η καλλιτεχνική αρτιότητα, η ποιότητα των φιλμ, η κριτικές και η αποδοχή του κοινού, ώστε τελικά η προσφερόμενη ψυχαγωγία να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Οι προτάσεις για τους σινεφίλ συνθέτουν έναν συνδυασμό δράσεων που στόχο έχουν να «κεντρίσουν» το ενδιαφέρον του κοινού, να αναδείξουν την ποιότητα των εκδηλώσεων, να προωθήσουν ένα αναβαθμισμένο πολιτιστικό προϊόν και βέβαια να αποτελέσουν μια προσιτή οικονομική διασκέδαση για όλους τους φίλους του κινηματογράφου!

«Σας περιμένουμε και φέτος να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προβολών και παράλληλων εκδηλώσεων της Κινηματογραφικής Λέσχης, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και την ποιοτική διασκέδαση για όλους! Σας ευχαριστούμε!» αναφέρεται στην ανοιχτή πρόσκληση της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου.

Για την υπόθεση των ταινιών περισσότερα στην ιστοσελίδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου www.cinemes.gr