Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΠΑΣΟΚ Αιτωλακαρνανίας: Συνένωση της Κεντροαριστεράς, με σχέδιο και πρόγραμμα

Με τη συμμετοχή του υπεύθυνου Οργανωτικού Τομέα Κώστα Ασκούνη, συνεδρίασε,χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο,  η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας.
Το “παρών” στη συνεδρίαση έδωσαν αρκετά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ , με τη συμμετοχή να χαρακτηρίζεται ως ικανοποιητική για τα σημερινά δεδομένα και σε σύγκριση με άλλες συναντήσεις, το κάλεσμα είχε ανταπόκριση.
Στη διάρκεια της συνάντησης κατατέθηκε ένας έντονος προβληματισμός για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με δεδομένο ότι ο χώρος ειναι κατακερματισμένος και ειναι αναγκαίο, όπως επισημάνθηκε, να επανασυνθεθεί.




Οπως ειπώθηκε από τον κ.Ασκούνη στελέχη του κόμματος, σε κεντρικό επίπεδο, βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις για την συνένωση του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς ανάμεσα στην Φώφη Γεννηματά, τον τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Θ. Θεοχαρόπουλο και άλλες σημαντικές προσωπικότητες του χώρου.
Υπήρξε ένας προβληματισμός για το πώς μπορεί ο δημοκρατικός χώρος να επανασυνδεθεί με τα διάφορα  καπετανάτα που υπάρχουν, τα διάφορα τιμάρια τα οποία δεν μπορούν να ενωθούν και να αποτελέσουν ένα ενιαίο κόμμα.
Ο Κ. Ασκούνης μίλησε για την οργανωτική δομή που πρέπει να επανεξεταστεί.
Ο χρόνος των εκλογών δεν καθορίστηκε, επισημάνθηκε όμως η αναγκαιότητα  να γίνει αναδιάρθρωση των κομματικών οργάνων.

Αναδημοσίευση από το agriniotimes.gr