Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Παντελής Σκαρμούτσος: "Στηρίζουμε την ολοκλήρωση της Μαρίνας Μεσολογγίου"


Η πλήρης στήριξη των ενεργειών για την ολοκλήρωση του έργου της Μαρίνας Μεσολογγίου εκφράζεται με ανακοίνωση του συνδυασμού «Συμμαχία για το Μέλλον» του υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου, Παντελή Σκαρμούτσου.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση με αφορμή την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της αναδόχου εταιρείας και του υπουργείου Τουρισμού αναφέρεται:
«Θα θέλαμε και από  την πλευρά μας να χαιρετήσουμε την υπογραφή της Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείο Τουρισμού και της Μαρίνας Μεσολογγίου και να δηλώσουμε την πλήρη στήριξή μας στην ολοκλήρωση του έργου.
Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο έργο, είναι αναπτυξιακής πνοής για τον Δήμο μας, ή ολοκλήρωση του οποίου, θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη,  περάν της δημιουργίας νέου εισοδήματος και θέσεων εργασίας.



Μας χαροποιεί δε ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις της εταιρίας προς το Λιμενικό ταμείο έχουν ρυθμισθεί.
Θα θέλαμε επίσης να καταστήσουμε σαφές ότι μετά από 10 χρόνια προβλημάτων και κωλυσιεργίας, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για καθυστερήσεις. Το έργο θα πρέπει να εκτελεστεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τις συμβατικές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η εταιρία. Τα όποια  προβλήματα πιθανόν υπάρχουν μεταξύ των μετόχων δεν αφορούν τον Δήμο και δεν πρέπει να γίνουν αιτία νέων καθυστερήσεων