Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Βασίλης Φεύγας: Η ψήφος των νέων στη Νέα Δημοκρατία αυξάνει και τις ευθύνες μας απέναντί τους - Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Star (VIDEO)


Τα αίτια της εκλογικής νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές ανέλυσε ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Φεύγας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star. 

Όπως ανέφερε στη συνέντευξή του ο κ. Φεύγας, είχε συσσωρευθεί αρκετή οργή και θυμός από τους πολίτες απέναντι στην κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα. Καταδικάστηκε η πολιτική του κ.Τσίπρα, καθώς αυτή δεν δημιούργησε ευκαιρίες για ανάπτυξη και ήταν μια πολιτική που έλεγε στον ελληνικό λαό να συμβιβαστεί με τα επιδόματα. Οι προεκλογικές δωροεπιταγές της τελευταίας εβδομάδες αύξησαν περισσότερο τον θυμό των Ελλήνων, καθώς φάνηκε ότι ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να τους κοροϊδέψει για όσα δεν είχαν γίνει στην Ελλάδα επί της Πρωθυπουργίας του.




Αναφορικά με το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στους νέους ψηφοφόρους ο κ. Φεύγας τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία μίλησε για νέες δουλειές που θα δημιουργηθούν από τον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα και για πολλούς λόγους το όνειρο ενός νέου δεν είναι το δημόσιο. H πολιτική ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη απευθυνόταν στους νέους ανθρώπους. Η ψήφος των νέων στην παράταξή μας αυξάνει και τις ευθύνες μας απέναντί τους. 

Σχετικά με τις επικείμενες εκλογές ο κ. Φεύγας επεσήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι στο κατώφλι της αυτοδυναμίας. Οι κυβερνήσεις συνεργασίας δοκιμάστηκαν και ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Σήμερα οι Έλληνες πολίτες αναζητούν την ασφάλεια και τη σταθερότητα που μόνο μια αυτοδύναμη κυβέρνηση μπορεί να δώσει.  Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δεν πρέπει αναζητήσει ευρύτερες συναινέσεις για να βγει η χώρα από την κρίση κάτι που επανειλημμένα έχει πει και ο Πρόεδρος μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.