Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Συμμαχία για το μέλλον" του Παντελή Σκαρμούτσου



Από τον συνδυασμό "Συμμαχία για το μέλλον" του Παντελή Σκαρμούτσου εκδόθηκε η ακολουθη ανακοίνωση:
«Η αυτοδιοικητική μας παράταξη «Συμμαχία για το Μέλλον» στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου για τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, έκανε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα και κατέγραψε  εκλογικό αποτέλεσμα 8,88% που αντιστοιχεί σε 1.975 ψήφους  και τρεις έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θέλουμε να εκφράσουμε για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μας  σε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και δηλώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στην αποστολή μας.



Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 καλούμαστε να εκλέξουμε Δήμαρχο της Ι.Π. Μεσολογγίου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Προγραμματική μας θέση και άποψη ήταν και είναι, η πολιτική συνεργασιών σε προγραμματική βάση, στο αυτοδιοικητικό επίπεδο, καθώς και η απόλυτη διαφάνεια και ο έλεγχος στην  οικονομική διαχείρηση του Δήμου.
Στην παραπάνω κατεύθυνση, θεωρούμε ότι οι συμπολίτες μας πρέπει να καταδικάσουν, τις λογικές των εκβιασμών, του εκμαυλισμού συνειδήσεων και των πρακτικών κατασπατάλησης και διασπάθισης του Δημοτικού χρήματος, πράγμα το οποίο πολλάκις στο παρελθόν έχουμε αποδείξει.
Ως εκ τούτου πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας πρέπει να κινηθούν με βάση τα παραπάνω κρητήρια και να πράξουν τα δέοντα.
Τέλος κάνουμε έκκληση σε όλες και όλους, να συμμετάσχουν μαζικά στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 2 Ιουνίου