Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Με όγκο και παλμό η κεντρική συγκέντρωση του Νίκου Καραπάνου στο Μεσολόγγι (VIDEO)


Βέβαιος για την νίκη του στις εκλογές της Κυριακής εμφανίστηκε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος,  κατά την χθεσινοβραδυνή του κεντρική προεκλογική ομιλία στην πλατεία του Μεσολογγίου!  
Μιλώντας σε μία ενθουσιώδη και εντυπωσιακή σε όγκο συγκέντρωση στελεχών και φίλων του συνδυασμού του, γεμάτη παλμό επευφημίες και διαρκές χειροκρότημα, ο κ. Καραπάνος  δεν δίστασε από μικροφώνου να τονίσει ότι «Το Μεσολόγγι απόψε  με εκκωφαντικό τρόπο έβγαλε Δήμαρχο!» 
«Το Μεσολόγγι επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε! Τη θάλασσα. Εκεί είναι το μέλλον του! Πέρα όμως από τα ορατό έργο που έχει να παρουσιάσει η Δημοτική αρχή, κατά τη διάρκεια της πενταετίας έγινε κι ένα πολύτιμο θεσμικό κι ανθρώπινο έργο. Ένα έργο στον πολιτισμό, τα γράμματα, την κοινωνία» υπογράμμισε με νόημα ο Δήμαρχος Μεσολογγίου .



Εμφανώς συγκινημένος για την  ανταπόκριση του κόσμου ο Νίκος Καραπάνος έκλεισε καταχειροκροτούμενος την ομιλία του σημειώνοντας με νόημα «Και σήμερα μπορούμε να απευθυνόμαστε υπερήφανα στην ψυχή του γνήσιου Μεσολογγίτη και της αυθεντικής Μεσολογγίτισσας, διαβεβαιώνοντάς τους πως το «αλωνάκι» της καρδιάς μας δεν μπορεί να είναι σε κάτι λιγότερο από την Κορυφή!
Το επιβάλλει η Ιστορία, το κύρος και η αξιοπρέπεια των ανθρώπων του


Στα αξιοσημείωτα την χθεσινής συγκέντρωσης ήταν οι παρουσίες των πρώην δημάρχων Μεσολογγίου, Κώστα Αντωνίου, Κώστα Ρεπάσου και Γιάννη Αναγνωστόπουλου αλλά και του πρώην δημάρχου Οινιαδών, Γεράσιμου Νεστοράτου.