Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Κ. Λύρος: "Θα παλέψω με κάθε τρόπο για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς" - Περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου σε κεντρικές οδούς του Μεσολογγίου


Επίσκεψη στα καταστήματα και το κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου  πραγματοποίησε την Τρίτη 14/5/2019  ο  υποψήφιος Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστας  Λύρος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού  «Δημιουργική Ανατροπή».
Περπάτησε  στις οδούς Σπύρου Μουστακλή και Ελευθέρων Πολιορκημένων όπου είχε επαφή με  καταστηματάρχες και  πολίτες που βρίσκονταν στα σημεία της περιοδείας του.  Αντάλλαξαν  σκέψεις και προβληματισμούς για ζητήματα  που ενδιαφέρουν τον κόσμο της αγοράς. Σε πολλές περιπτώσεις, πολίτες, του μίλησαν για  θέματα της καθημερινότητας  τα οποία θέλουν άμεση αντιμετώπιση.



Ο Κώστας Λύρος, τους τόνισε ότι είναι κοντά στα προβλήματά τους και δεσμεύτηκε να παλέψει με κάθε τρόπο για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και την επίλυση των θεμάτων της καθημερινότητας.
«Κατά τη διάρκεια της περιοδείας το κλίμα ήταν θερμό  και επιβεβαίωσε τα θετικά και αισιόδοξα μηνύματα που έρχονται για την επιτυχία του συνδυασμού» σχολίασαν συνεργάτες του υποψηφίου δημάρχου, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας.