Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Kώστας Λύρος: "Προσωπική μου δέσμευση είναι να αγωνιστώ, να παλέψω, να διεκδικήσω, να συγκρουστώ!" - Πολύς ο κόσμος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου


Πολύς ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε χθες το βράδυ στο Μεσολόγγι την κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή» αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής και  παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις( Ανάπτυξη της περιοχής, Πολιτιστικά θέματα, Οργάνωση  του Δήμου , Κοινωνική μέριμνα, Ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς , Είσοδο της Πόλης, Οδικό δίκτυο, Ασφάλεια των δημοτών, Αδέσποτα ζώα κ.α.).




Έκανε αναφορά  στις απώλειες  και την αποδυνάμωση που υπέστη η πόλη του Μεσολογγίου(ΤΕΙ, Αποψίλωση υπηρεσιών,2/39 σύνταγμα Πεζικού, Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, Ακτοπλοϊκή σύνδεση κ.α.).
Επίσης  ένα μεγάλο μέρος της ομιλίας του ο κ. Λύρος το «αφιέρωσε» στην απερχόμενη δημοτική αρχή εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στο δήμαρχο, Νίκο Καραπάνο για τον τρόπο άσκησης της διοίκησης.
Στο τέλος, είπε: « Προσωπική μου δέσμευση είναι να αγωνιστώ, να παλέψω, να διεκδικήσω, να συγκρουστώ για έναν Δήμο που μας αξίζει. Για ένα Δήμο Αξιοπρεπή, Αξιόπιστο και Δυνατό. Πάμε όλοι μαζί  ενωμένοι για τη μεγάλη νίκη, Για τη  μεγάλη νίκη της 26 Μαΐου».