Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Ο Λάμπρος Δρόσος υποψήφιος για την Περιφερειακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζοντας τις παρουσιάσεις υποψηφίων στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ - ύστερα από ενημέρωση που λαμβάνουμε από τους ίδιους - παρουσιάζουμε την υποψηφιότητα του Καθηγητή στο ΤΕΙ Μεσολογγγίου Λάμπρου Δρόσου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος για μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής.
Όπως μας δήλωσε, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα φίλων και μελών του κινήματος για τη διεκδίκηση της θέσης του μέλους της Περιφερειακής επιτροπής. Χαρακτηριστικά δε τόνισε ότι:
«Την Κυριακή 18 Μαΐου όλα τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος ψηφίζουμε για να εκλέξουμε τα στελέχη μας σε όλες τις Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα, δηλαδή τις Τοπικές Οργανώσεις, τις Νομαρχιακές Επιτροπές, τις Περιφερειακές Επιτροπές, καθώς και τα Δημοτικά και Νομαρχιακά Δίκτυα Νεολαίας.
Το ΠΑΣΟΚ με τη διαδικασία της Κυριακής ολοκληρώνει μια επίπονη και επίμονη διαδικασία αρκετών μηνών που στόχο έχει την όσο το δυνατόν δημοκρατικότερη αντιπροσώπευση των μελών και των φίλων του στα όργανα της διοίκησης. Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι με τις εκλογές της Κυριακής δημιουργούμε το πιο δημοκρατικά διοικούμενο κόμμα στην Ευρώπη, μια και όλα τα όργανα διοίκησης θα έχουν εκλεγεί από τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος. Η Δευτέρα θα είναι η αφετηρία της μεγάλης μας προσπάθειας να δώσουμε όραμα και ελπίδα, όχι μόνο στα μέλη και τους φίλους μας, αλλά και σε ολόκληρο το λαό. Με τι εκλογές της Κυριακής ξεκινάμε τη μεγάλη πορεία μας στο λαό.
Πιστεύω ότι με γνώμονα τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται σε κάθε τομέα της ζωής μας στη σύγχρονη κοινωνία οι απαιτήσεις τέτοιου είδους θέσεων όπως αυτή του μέλους μιας περιφερειακής επιτροπής είναι υψηλών απαιτήσεων και οπωσδήποτε τα μέλη που θα στελεχώσουν τέτοιου είδους θέσεις θα πρέπει να είναι υψηλών προσόντων για να αποδώσουν. Στα πλαίσια λοιπόν αυτά ανταποκρίθηκα και εγώ στο κάλεσμα φίλων και μελών του κινήματος για τη διεκδίκηση της θέσης του μέλους της Περιφερειακής επιτροπής, προσδοκώντας έτσι να βοηθήσω τόσο τη λειτουργία ενός τέτοιου οργάνου όσο και την εποικοδομητική εκπροσώπηση του νομού μας. Για αυτούς τους λόγους ζητώ και τη στήριξη των μελών και φίλων του κινήματος μας.
Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συντρόφους, που είναι υποψήφιοι σε όλα τα όργανα και φυσικά ζητώ την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών και των φίλων σε αυτή την κορυφαία διαδικασία.»



  • Ο Δρόσος Λάμπρος είναι καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Μεσολογγίου από το 2001, με ενεργό ερευνητική δραστηριότητα και συμμετοχή σε δεκάδες εργασίες όσο και σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα. Επίσης είναι πρόεδρος της Αναπτυξιακής εταιρείας του Δήμου Μεσολογγίου.
    Δραστηριοποιείται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ από το 1994 και από το 2005 ήταν μέλος της συντονιστικής επιτροπής της ΔΟ Μεσολογγίου ως υπεύθυνος διαδικτύου.