Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Μενέλαος Δασκαλάκης: «Η Ελλάδα κερδίζει και η κοινωνία προοδεύει, γιατί δουλεύουμε, αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε το καλύτερο»

Παρουσία του τ. υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτή Ευβοίας Αναστάσιου Λιάσκου, του Γενικού Δ/ντή της Ν.Δ. Μενέλαου Δασκαλάκη και του αν. Γρ. Οργανωτικού Δημήτρη Μπαζίγου συνεδρίασε την περασμένη Κυριακή στο Μεσολόγγι, η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ.
Στην συνέλευση το παρών τους έδωσαν πλήθος στελεχών του κόμματος απ’ όλο το νομό, ενώ από τους βουλευτές παρών ήταν μόνο ο Δημήτρης Σταμάτης και τους πολιτευτές ο Δημήτρης Πελέκης και ο Σπύρος Αδάμης.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Σιορίκης στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της ΝΟΔΕ, υπογραμμίζοντας ότι οι πρωτοβουλίες της δεν περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο σε κομματικό επίπεδο, αλλά αναπτύσσονται με μια έντονη κοινωνική παρουσία και δραστηριότητα.
«Η κομματική οργάνωση δεν είναι αυτοσκοπός» τόνισε ο κ. Σιορίκης κατά την ομιλία του. «... Πάνω απ’ όλα υπάρχει για να λειτουργεί για την κοινωνία, η οποία την κρίνει και την αξιολογεί. Σκοπός και στόχος από την συμμετοχή σε αυτή, είναι η συνδιαμόρφωση προτάσεων και πολιτικών που υπηρετούν τον πολίτη. Με γνώμονα τα παραπάνω, έχοντας αφοσίωση για την επίτευξη των στόχων μας, συγκροτούμε, στελεχώνουμε και προπάντων λειτουργούμε με τρόπο αποτελεσματικό». Ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει και να τονίσει την αναγκαιότητα αύξησης των ρυθμών του κυβερνητικού έργου στην Αιτωλοακαρνανία.
Ο αν. Γραμματέας Οργανωτικού Δημήτρης Μπαζίγος μιλώντας αμέσως μετά αναφέρθηκε σε οργανωτικά θέματα και δράσεις σε κάθε τομέα.
Ο Γεν. Δ/ντής της ΝΔ Μενέλαος Δασκαλάκης στην εισήγησή του τόνισε πως η επίσκεψη τόσο του ίδιου όσο και των υπολοίπων εκπροσώπων του κόμματος γίνεται με σκοπό τον διάλογο, την ανταλλαγή απόψεων, καθώς επίσης την άμεση ενημέρωση και επικοινωνία «…ερχόμαστε να υλοποιήσουμε την ουσιαστική λειτουργία της οργάνωσης που δεν είναι άλλη από την έκφραση των αιτημάτων της κοινωνίας. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε στον τόπο και να συμμαχήσουμε με όλες τι υγιείς δυνάμεις, ν’ αντιπαλέψουμε την οπισθοδρόμηση, να πάμε την χώρα μπροστά» ενώ αναφερόμενος στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας υπογράμμισε ότι: «..προωθήσαμε και προωθούμε μεταρρυθμίσεις που δίνουν νέα πνοή στον τόπο. Η Ελλάδα κερδίζει και η κοινωνία προοδεύει, γιατί δουλεύουμε, αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε το καλύτερο…η χώρα μπορεί να κερδίσει το μέλλον».
Ο π. Υπουργός Αναστάσιος Λιάσκος, κλείνοντας τον κύκλο των εισηγήσεων πριν το διάλογο που ακολούθησε με τα τοπικά στελέχη, αναφέρθηκε επίσης στην πορεία και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα του κυβερνητικού έργου σε κάθε τομέα, σημειώνοντας παράλληλα πως η Νέα Δημοκρατία, διατηρώντας σταθερές αντιλήψεις από ιδρύσεώς της μέχρι σήμερα, συνεχίζει με υπευθυνότητα την πορεία της.
Να σημειωθεί ότι ο κ Λιάσκος λίγο πριν την συνεδρίαση της ΝΟ.Σ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μεσολογγίου Γιάννη Αναγνωστόπουλο στο Δημαρχείο της πόλης όπου ενημερώθηκε για μια σειρά ζητημάτων του Δήμου, ενώ κατέθεσε στεφάνι στον Κήπο των Ηρώων, ερχόμενος, όπως τόνισε και ως προσκυνητής στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.