Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Ο Κυριάκος Αντωνιάδης υποψήφιος για Γραμματέας της Νομαρχιακήςτου ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας

Θα κάνει την ανατροπή;
Μη αναμενόμενη, αν όχι έκπληξη, θεωρείται η υποψηφιότητα του Κυριάκου Αντωνιάδη για την Θέση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛ-ΝΙΑΣ απέναντι στον Σπύρο Τουρουνίδη.
Ποικίλα σχόλια και ενδιαφέρον προκάλεσε η υποψηφιότητα του, καθώς δεν ήταν στις υποψηφιότητες που θεωρούνταν σίγουρες.
Έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον, όπως αναφέρουν πληροφορίες, από Μεγάλη Αθηναϊκή Εφημερίδα αλλά και από δύο Πατρινές, ώστε να πληροφορηθούν για την πολιτική του δράση ως μέλος του ΠΑΣΟΚ αλλά και για γενικότερες δραστηριότητές του.
Αξιωματικός εν αποστρατεία από το 1999 ο Κυριάκος Αντωνιάδης, με μόνιμη κατοικία το Μεσολόγγι, όπου έχει δραστηριοποιηθεί με επιτυχία στην τοπική οργάνωση και σε διάφορους Συλλόγους.
Είναι κομματικό μέλος από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Όπως μας δήλωσε ο ίδιος, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ αλλά και πολλών φίλων και μελών του κινήματος να συμμετάσχει στην διαδικασία με την υποψηφιότητα του για Γραμματέας της Νομαρχιακής Αιτωλοακαρνανίας σηματοδοτώντας έτσι, όπως μας τόνισε «την συμμετοχή νέων προσώπων στο προσκήνιο, με θέληση, εμπειρία και γνώση».
«Σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι δέχονται ολομέτωπη επίθεση στο ήδη φτωχό εισόδημά τους από την Κυβέρνηση της Ν.Δ., η φτώχεια, η ακρίβεια, η ανεργία, η ασυδοσία, η αισχροκέρδεια, μπήκαν για τα καλά στα σπίτια μας, ο Εθνικός μας πλούτος έχει μπει στις προσφορές, με μια Κυβέρνηση που δεν θέλει να αντιδράσει αλλά παριστάνει τον απλό θεατή, ενώ προστατεύει τα μεγαλοσυμφέροντα, είναι χρέος όλων μας να στρατευθούμε ώστε να φύγει το γρηγορότερο αυτή η επικίνδυνη για τον τόπο Κυβέρνηση. Σ΄ αυτή την στράτευση δεν περισσεύει κανείς»
μας υπογράμμισε με νόημα δίνοντας το στίγμα της υποψηφιότητάς του.
Ο Κυριάκος Αντωνιάδης φιλοδοξεί με την υποψηφιότητα του να εκφράσει την ΕΝΟΤΗΤΑ προσβλέποντας στην ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ των στελεχών και μελών του Κινήματος και καλεί όλους τους Αιτωλοακαρνάνες που ανήκουν στην Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, ανεξαιρέτως, χωρίς αποκλεισμούς, να στηρίξουν την Υποψηφιότητά του.
Σ.Σ. Τέλος δεν θα σχολιάσουμε δημοσιεύματα του τοπικού τύπου που κάνουν λόγο για "άγνωστη" υποψηφιότητα για να μην "ανοίξουμε" κύκλο συζητήσεων για γνωστούς ή αγνώστους ...που ασχολούνται με τις κομματικές οργανώσεις είτε του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ και οι οποίοι, αν δεν είχαν την στήριξη βουλευτών, πολιτευτών κλπ. θα ήταν "παγκοσμίως άγνωστοι".