Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Νευρικός Κλονισμός στο τοπικό ΠΑΣΟΚ από το μπαράζ ενστάσεων και καταγγελιών

Αν και διανύουμε την τρίτη ημέρα από την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, ακόμη δεν έχουν δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί τα τελικά αποτελέσματα για τον γραμματέα της Νομαρχιακής, τα μέλη αυτής καθώς και της Περιφερειακής Επιτροπής.
Κι αυτό γιατί είναι σε εξέλιξη μια πρωτόγνωρη κατάσταση εξέτασης ενστάσεων για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, η οποία δημιουργεί ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας στους κόλπους της οργάνωσης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Αιτωλοακαρνανία.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, γίνεται λόγος για αλλοίωση του αποτελέσματος στις εκλογές σε μια σειρά Δημοτικών Οργανώσεων όπως π.χ. Κατούνας, Νεάπολης κ.α.
Μάλιστα στην Κατούνα φέρονται να άσκησαν το δικαίωμα της ψήφου 1.000 μελή και φίλοι του ΠΑΣΟΚ (σ.σ. όσα και στο Μεσολόγγι) την στιγμή που οι ψηφοφόροι του κόμματος στην εν λόγω περιοχή δεν ξεπερνούν τους 2.000!!!
Παράλληλα στην ίδια οργάνωση τρεις υποψήφιοι για τη Νομαρχιακή φέρονται να έλαβαν τον ίδιο αριθμό ψήφων…
Όσον αφορά, τέλος, τις ενέργειες της απερχόμενης Νομαρχιακής και της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής πρέπει να αναφέρουμε ότι χθες και προχθές πραγματοποίησαν «μαραθώνιες» συνεδριάσεις σε κλίμα έντονης έντασης και αντιπαραθέσεις χωρίς να καταστεί εφικτή η επικύρωση των αποτελεσμάτων…
Ήδη στους κόλπους της κομματικής οργάνωσης επικρατεί έντονος προβληματισμός για το μέλλον αυτής αφού όπως είναι προφανές η διαδικασία της Κυριακής κάθε άλλο παρά επούλωσε «πληγές»…