Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Σώκος, Κατσικαρέλης και Καρανίκας τομεάρχες στο ΠΑΣΟΚ

Με απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος ορίσθηκε επικεφαλής του τομέα Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, με την ίδια απόφαση στον τομέα Υγείας ορίσθηκε ο βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας και ο Λευτέρης Κατσικαρέλης στον τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης.
Η επιλογή του Θύμιου Σώκου για τον τομέα Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ αποτελεί αναμφίβολα μια έμπρακτη αναγνώριση από την πλευρά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, της γνώσης των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης από τον Θύμιο Σώκο, ενόψει μάλιστα και της επικείμενης διοικητικής μεταρρύθμισης.
Με ενδιαφέρον, πάντως, αναμένεται η στάση του Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας στα νέα του καθήκοντα μιας και απέναντι στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣΔΑ ήταν «χαμηλών τόνων»…σε σχέση με άλλους Υπουργούς όπως π.χ. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε..
Ο Ηλίας Καρανίκας θεωρείται γνώστης των θεμάτων υγείας αφού είναι γιατρός του ΕΣΥ και μάλιστα με μεγάλη εμπειρία σε νοσοκομεία των Αθηνών, ενώ ο Λευτέρης Κατσικαρέλης μάλλον «εθιμική» σχέση έχει με την Αγροτική Ανάπτυξη λόγω καταγωγής από αγροτική περιοχή…
Για να διαβάσετε του νέους τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ (πατήστε εδώ)