Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Ο Ανδρέας Μαργέλης προπονητής του ΓΟΜ - Νέα σελίδα για το σωματείο

Ο Γυμναστικός Όμιλος Μεσολογγίου μετά από συζήτηση που είχε με τον έμπειρο τεχνικό Ανδρέα Μαργέλη ανακοίνωσε την συνεργασία μαζί του για τα επόμενα 3 χρόνια ως προπονητής της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.
Ο νέος τεχνικός του ΓΟΜ είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους προπονητές του νομού μας και όχι μόνο. Έχει διατελέσει προπονητής σε κορυφαίες ομάδες του νομού με μεγάλη επιτυχία.
Είναι ένας άνθρωπος γνώστης του ποδοσφαίρου και η ομάδα του Μεσολογγίου στοχεύει μαζί του να παρουσιάσει ένα όμορφο ποδόσφαιρο με διακρίσεις.
Επίσης ο ΓΟΜ προχώρησε και σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Γαρμπή, επί χρόνια συνεργάτη του Ανδρέα Μαργέλη ως γυμναστή (ειδικότητα Ποδόσφαιρο), ο οποίος έχει και αυτός εργαστεί σε πολλά σωματεία του νομού μας και έχει δείξει άριστη συνεργασία με όλους τους προπονητές και τους αθλητές γενικότερα. Επίσης ο εν λόγω Γυμναστής είναι και προπονητής τον τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας του ΓΟΜ.
Μια νέα σελίδα ανοίγεται στην ιστορία της φιλόδοξης ομάδας του Μεσολογγίου.
"Με κίνητρο πάντα την αγάπη για αυτό που κάνουμε αλλά και την προβολή του αθλητισμού στην πόλη μας προβήκαμε άμεσα στην συνεργασία με τον νέο μας προπονητή και γυμναστή. Ευχόμαστε στο νέο επιτελείο της ομάδας μας αλλά και στους παίκτες καλές νίκες και καλή επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν" μας τονίσθηκε από κύκλους της διοίκησης του ΓΟΜ.