Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Πριν 3 χρόνια ο Σαλμάς έφευγε σαν "κυνηγημένος" από το Μεσολόγγι για το ΤΕΙ. Ένα χρονο τώρα γιατί δεν καταργείται το ΑΘΗΝΑ;;;

Πριν 3 χρονια σαν σήμερα 10 Μαρτίου ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και τότε υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς έφευγε κυριολεκτικά από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου ΘΕΟΞΕΝΙΑ στο Μεσολόγγι για να αποφύγει την οργή και την αγανάκτηση συγκεντρωμένου πλήθους στην είσοδο του ξενοδοχείου, για το ζήτημα του ΤΕΙ.

Τελικά τότε ο κ. Σαλμάς "φυγαδεύτηκε" με το ΙΧ του να κάνει επικίνδυνο ελιγμό ανάμεσα στο πλήθος. Η στάση μάλιστα αυτή του κ. Σαλμά τότε είχε σχολιαστεί αρνητικά.

Τρία χρόνια μετά διανύουμε τον δεύτερο χρονο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και δυστυχώς για το ζήτημα που τότε είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο Μεσολόγγι δηλαδή για το ΤΕΙ κυριολεκτικά "δεν έχουμε δει τίποτε".

Τότε με αφορμή τα όσα έγιναν σε ανακοίνωση της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων τονιζόταν: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την τελική απόσυρση του σχεδίου Αθηνά." (Διαβάστε εδώ)

Επομένως εύλογα αναρωτιόμαστε στους 14 μήνες της διακυβέρνησης γιατί δεν καταργεί η κυβέρνηση το νομό του σχεδίου ΑΘΗΝΑ;;;

Γιατί;;;;