Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Μεσολογγίου για τη "Μαρίνα". Δεν θα παραστεί ο Ν. Καραπάνος

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη 22 Μαρτίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, το Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα: «Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Α.Ε. & Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».

Η συνεδρίαση κρίνεται ως κατεπείγουσα κατόπιν της υπ’αριθμ. 50/17.3.2016 αίτησης που κατατέθηκε ηλεκτρονικά εκ μέρους Δημοτικών Συμβούλων και σε εφαρμογή του άρθρου 3 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όμως στην συνεδρίαση δεν θα παραστεί όπως αναφέρει σε σχετική του δήλωση ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του, εκτός πόλης.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Καραπάνος τονίζει:

 

«Οφείλω να ενημερώσω τους συνδημότες μας ότι στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν δύναται να παραστώ, λόγω σοβαρών και ανυπέρβλητων υποχρεώσεων που αφορούν το Δήμο μας (συνεδρίαση σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συνεδρίαση στην Π.Ε.Δ., Γενική συνέλευση της «Αιτωλική Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ, συνεδρίαση Δ.Σ. «Ελληνικές Αλυκές Α.Ε.».

Κατόπιν των παραπάνω, υπέβαλλα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, αίτημα αναβολής της αυριανής συνεδρίασης και μετάθεσή της για την επόμενη Τρίτη.

Όπως ενημερώθηκα προφορικά από τον ίδιο, το αίτημά μου αυτό δεν έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία των αιτούντων τη συνεδρίαση δημοτικών συμβούλων”.