Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου παραπέμπει τις "εξηγήσεις" για τη Μαρίνα ο δήμαρχος Μεσολογγίου

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, σε γραπτή του «δήλωση – απάντηση» σε όσα του καταλογίζουν με το εξώδικο που του έστειλαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Κατσούλης, Νίκος Μουρκούσης και Γιάννης Τέγας σχετικά με τους χειρισμούς του, στο ζήτημα της «Μαρίνας Μεσολογγίου» (διαβάστε εδώ) τονίζει: «Οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι που ανεύθυνα και άκριτα υιοθέτησαν τους πιο συκοφαντικούς, ύποπτους και ανυπόστατους ισχυρισμούς ανθρώπων που καπηλεύονται τη σφραγίδα ενός Ομίλου, βυσσοδομούν εναντίον οποιασδήποτε αναπτυξιακής προσπάθειας στην πόλη.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι συμπολίτες μας θα αντιληφθούν πλήρως ποιος εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πόλης μας και ποιοι και για ποιους λόγους τα πολεμούν λυσσαλέα».
Από τη δήλωση αυτή προκύπτει σαφώς το συμπέρασμα ότι ο κ. Καραπάνος αποφεύγει, προς το παρόν να πάρει θέση σε όσα καταμαρτυρούν σε βάρος του οι δημοτικοί σύμβουλοι, περιοριζόμενος να τους αποδώσει ευθύνες για υιοθέτηση ψευδών ισχυρισμών τρίτων προσώπων.
Σε κάθε περίπτωση γεγονός είναι ότι το συγκεκριμένο έργο που θεωρείται το πλέον αναπτυξιακό έργο των τελευταίων χρόνων για το Μεσολόγγι συνεχίζει να είναι σε περιδίνηση με απρόβλεπτη εξέλιξη…
Αρκεί να αναφέρουμε ότι πριν από λίγες μέρες «επικυρώθηκε» σε βάρος της αναδόχου εταιρείας πρόστιμο που αγγίζει το 1 εκ. €!!! για φορολογικές παραβάσεις…