Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Δίψα για "αίμα"...

Το "ανθρωποφάγο" πρόσωπο της κοινωνίας μας αναδεικνύεται με την υπόθεση της διακίνησης μεταναστών, από το αεροδρόμιο Μεσολογγίου και την εμπλοκή, σε αυτή του πρώην δημάρχου της πόλης.

Κυριολεκτικά αναζωπυρώθηκαν οι όποιες "έχθρες" είχε δημιουργήσει ο πρώην δήμαρχος στην πολιτική του διαδρομή, με αποτέλεσμα τo Facebook και όχι μόνο, να κατακλυστεί από πλήθος επικριτικών σχολίων.

Και όλα αυτά, χωρίς επίσημα να έχει προσδιοριστεί, από τις διωκτικές αρχές ο βαθμός εμπλοκής του στην υπόθεση, καθώς ακόμη δεν εχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ...

Μια καθυστέρηση που εντείνει την φημολογία κυρίως την "ανθρωποφαγία".

Το βέβαιο είναι ότι η όλη υπόθεση εκτυλίχθηκε σε χώρο που ο πρώην δήμαρχος, ως πρόεδρος της αερολέσχης είχε την εποπτεία. Όμως κανείς νομίζουμε ότι δεν μπορεί να θεωρήσει de facto ότι έχει δικαιοδοσία ελέγχου των αεροσκαφών που προσγειώνονται ή απογειώνονται από το αεροδρόμιο και κυρίως εχει τη δυνατότητα πλήρους επόπτευσης του τεράστιου χώρου του αεροδρομίου.

Το σίγουρο φυσικά είναι ότι το συγγενικό του πρόσωπο σε πρώτη φάση τον κρέμασε "στα μανταλάκια", σε αναμονή της ετυμηγορίας των ανακριτικών αρχών.