Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

www.deyames.gr η ανανεωμένη ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου

www.deyames.gr  είναι η νέα διεύθυνση της ανανεωμένης ιστοσελίδας της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου, στην οποία οι καταναλωτές νερού, της περιοχής του δήμου Μεσολογγίου μπορούν να βρουν, χρηστικές πληροφορίες για τη συνολική λειτουργία της επιχείρησης.
Όπως τονίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, Γιώργος Καραπαπάς, σε μήνυμά του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα: «Η ιστοσελίδα αυτή έχει σκοπό να δώσει μια εικόνα των δραστηριοτήτων της επιχείρησης και τα οικονομικά στοιχεία, όπως αυτά απεικονίζονται στον ισολογισμό της.
Το διοικητικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να περιορίσουν τις δαπάνες και να αυξήσουν την παραγωγικότητα. Να προσφέρουν τις καλύτερες κατά το δυνατόν υπηρεσίες και να δώσουν λύση στα χρόνια και μεγάλα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στον νέο μεγάλο Δήμο μας.»



Στην ιστοσελίδα υπάρχει πλήρη ενημέρωση για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των καταναλωτών, για την ποιότητα του πόσιμου νερού καθώς και οδηγίες για εξοικονόμηση στην κατανάλωση.
Στους στόχους της επιχείρησης είναι η ιστοσελίδα μελλοντικά να παρέχει και online υπηρεσίες όπως π.χ. πληρωμές λογαριασμών, αναγγελία βλαβών κλπ.