Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Καλό ταξίδι φίλε Λάμπρο...

" Θλίψη και σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο σκορπά η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος δημοσιογράφος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου έκανε έναν ελιγμό προσπαθώντας να μπει στον παράδρομο της οδού Αγίου Γεωργίου στο ρεύμα προς Κηφισιά στο Νέο Ψυχικό.

Κατά τον ελιγμό όμως το ΙΧ που οδηγούσε ένας 45χρονος άνδρας παρέσυρε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο Λάμπρος Χαβέλας. Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο όμως κατά πληροφορίες παρέλαβε χωρίς αισθήσεις τον άτυχο δημοσιογράφο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου δυστύχηματος. Ο Λάμπρος Χαβέλας είχε εργαστεί στον ΑΝΤ1, Mega, στο Star, σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και η τελευταία του εργασία ήταν στο κανάλι Ε." Είναι η είδηση της "απώλειας" του φίλου μας Λάμπρου Χαβέλα στο protothema.gr.

Μια είδηση κυριολεκτικά σοκαριστική και "απίστευτη" που μεταφέρει το θλιβερό άγγελμα της απρόσμενης φυγής ενός καλού φίλου, ενός άρτιου επαγγελματία, συνώνυμο της στενής έννοιας του "ρεπορτάζ".

Δυστυχώς, ο ρεπόρτερ Λάμπρος Χαβέλας, δεν ζει πιά, θύμα και αυτός της κακής οδηγικής συνείδησης, που διακρίνει τους Έλληνες οδηγούς.

Φίλε Λάμπρο, θα μας μείνεις αλησμόνητος... Καλό ταξίδι...

 

Δ. Μαλαβέτας