Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Το παρασκήνιο με την "οσμή διαπλοκής" της κόντρας που άνοιξε ο Π. Πολάκης με τον Μ. Σαλμά

"Οσμή υπεράσπισης ιδιωτικών συμφερόντων" και όχι του δημοσίου, εχει η χθεσινή επίθεση του αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σε βάρος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριου Σάλμα (διαβάστε εδώ).

Η "οσμή" αυτή αναδύεται από τις εξης συμπτώσεις:

Σύμπτωση 1η: Η κ. Νικολάου υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας που καθορίζει το κόστος των εξετάσεων, ειναι αδελφή του γνωστού ορθοπαιδικού, Λάκη Νικολάου.

Σύμπτωση 2η: Ο κ. Νικολάου και άλλοι συνάδελφοι του κάνουν αρθροσκόπηση σε ιδιωτικές κλινικές καθώς η μέθοδος που ακολουθούν δεν γινεται σε ιατρεία, αφού έχει χειρουργικό χαρακτήρα.

Επομένως, γίνεται σαφές ότι η μέθοδος - που έφερε στη χώρα και εφαρμόζει ο κ. Σαλμάς - θα στερήσει έσοδα από τις ιδιωτικές κλινικές, καθώς και άλλοι συνάδελφοι του θα λάβουν κατάλληλη ειδίκευση, ώστε να την εφαρμόσουν στα ιατρεία τους.

Και χθες ακούσαμε από το βήμα της Βουληλς τον κ. Πολάκη να εξαπολύει επίθεση σε βάρος του κ. Σαλμά, για πράξεις όμως που έγιναν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! και όχι στη θητεία του κ.Σαλμά ως αναπληρωτής υπουργός υγείας.

Μιας και όπως ισχυρίζεται ο κ. Σαλμάς την πρώτη εξέταση με τη νέα μέθοδο την έκανε πέρυσι τον Ιούνιο και το σπουδαιότερο της υπόθεσης ειναι οτι εδώ και τρεις μήνες, το κεντρικό συμβούλιο υγείας έχει ανακοστολογήσει προς τα κατω την εξέταση, χωρίς ομως ο ιδιος (σ.σ. Ο κ. Πουλάκης) να εχει εγκρίνει την ανακοστολόγηση!

Με τα παραπάνω δεδομένα πως μπορούμε να πειστούμε ότι ο κ. Πολάκης δεν ρίχνει νερό στο "μύλο της διαπλοκής";