Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

Ομιλία Θάνου Μωραΐτη στην Αθήνα αύριο Πέμπτη 24/9


Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραΐτη στους ετεροδημότες της Αθήνας, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 7:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.
Ο Θάνος Μωραίτης, αναμένεται να μιλήσει για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα το πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών, όπως αυτό παρουσιάστηκε στην ΔΕΘ από τον πρόεδρο του κινήματος, Γιώργο Παπανδρέου.

Στόχος, όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να γίνουν κοινωνοί της ρεαλιστικής και ειλικρινούς πρότασης του ΠΑΣΟΚ, που θα αποτελέσει και το πρώτο βήμα για την έξοδο από την κρίση.
Ο υποψήφιος βουλευτής πρόκειται επίσης να μιλήσει για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την Αιτωλ/νία και το μοντέλο ανάπτυξης που πρέπει να ακολουθηθεί για τον νομό, μέσα από την Πράσινη οικονομία και ανάπτυξη.
Στις προεκλογικές του ομιλίες μέχρι σήμερα, ο Θάνος Μωραΐτης, έχει τονίσει πως ο νομός μπορεί να καταστεί νομός πρότυπο για την πράσινη ανάπτυξη, μέσα από στοχευμένες πολιτικές.
Στην Αθήνα το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να αναφερθεί και στην κρίση που μαστίζει σήμερα ιδιαίτερα την νεολαία και να παραθέσει τις θέσεις του κινήματος.