Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Νάσος Μπασαγιάννης: «Ήρθε η ώρα για αλλαγή της νοοτροπίας που γέννησε την αδιαφάνεια και τη διαφθορά»




Ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, Νάσος Μπασαγιάννης στο πλαίσιο των επαφών του με του πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 4ης Οκτωβρίου πραγματοποίησε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας, σε γνωστό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.
Ενώπιον του πολυπληθούς ακροατηρίου που είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα, ο Νάσος Μπασαγιάννης με μεστό και γλαφυρό λόγο εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας, μέσα από την εκλογική λίστα του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «ήρθε η ώρα για αλλαγή νοοτροπίας, ώστε να σταματήσει ο κατήφορος».
Παράλληλα ο κ. Μπασαγιάννης έκανε εκτενή αναφορά στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την ανασυγκρότηση της χώρας και κυρίως για την αναθέρμανση της οικονομίας, ασκώντας δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της εξαετούς διακυβέρνησης από τη ΝΔ.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε τις σπατάλες που γίνονται για να εξυπηρετηθούν οι πελατειακές σχέσεις των κυβερνητικών στελεχών και ανέφερε ως παράδειγμα τις δεκάδες επιτροπές χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο, που κοστίζουν πολλά στον φορολογούμενο.
«Η διαφάνεια και η καταπολέμηση της διαφθοράς αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα για τη νέα κυβέρνηση» τόνισε, καταχειροκροτούμενος ο Νάσος Μπασαγιάννης.
Τέλος ο κ. Μπασαγιάννης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για τη μεγαλειώδη ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση και τους κάλεσε σε διαρκή αγώνα έως την Κυριακή 4 Οκτωβρίου. «Δώστε μου τη δυνατότητα να προσφέρω όσα μπορώ για τον τόπο που με γέννησε» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Νάσος Μπασαγιάννης την Τρίτη 29/9 θα περιοδεύσει στους δήμους Οινιαδών και Αιτωλικού, την Τετάρτη 30/9 θα συναντηθεί με ετεροδημότες στην Πάτρα και ακολούθως θα περιοδεύσει στο Αντίρριο και τη Ναύπακτο.
Την Πέμπτη 1/10, στις 8:30 μμ. Θα πραγματοποιήσει στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στο ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ την κεντρική πολιτική του εκδήλωση.
Στην προσωπική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο http://www.basagiannisnasos.gr/ ο Νάσος Μπασαγιάννης παρουσιάζει τις πολιτικές προτάσεις του για το σύνολο των τομέων της δημόσιας διοίκησης.