Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Σπ. Λιβανός: "Δεν επιστρέφουμε στην εποχή ΠΑΣΟΚ. Δεν ξανακάνουμε την Αιτωλοακαρνανία άγονη γραμμή"

Στα δημοτικά διαμερίσματα Δάφνη και Λυγιά του Δήμου Ναυπάκτου περιόδευσε στις 19 Σεπτεμβρίου ο Σπήλιος Λιβανός όπου μίλησε σε συγκεντρώσεις ψηφοφόρων.
Ο Σπήλιος Λιβανός αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών και στην ανάγκη αναπτυξιακής ώθησης της Αιτωλοακαρνανίας με την καθοδήγηση μιας ισχυρής Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
«Ο ξύλινος πολιτικός λόγος του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, οι γενικόλογες υποσχέσεις του, αποδεικνύουν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει κανένα σχέδιο για την οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας μας» τόνισε ο Σπήλιος Λιβανός. «Εμείς στην Αιτωλοακαρνανία ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα. Θέλουμε έργο και πρόγραμμα για το μέλλον του Νομού. Δεν θέλουμε να εξαπατηθούμε για άλλη μια φορά.
Η παράκαμψη Ναυπάκτου είναι χειροπιαστό έργο. Το πρόγραμμα ΠΙΝΔΟΣ για την στήριξη της οικονομίας της ορεινής Ναυπακτίας είναι έργο της σημερινής Κυβέρνησης. Η λύση του προβλήματος των απορριμμάτων έχει τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας. Το πρόγραμμα δημοσίων έργων που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Ναύπακτο και στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας είναι αποτέλεσμα του δικού μας στοχευμένου σχεδιασμού.
Δεν επιστρέφουμε στην εποχή ΠΑΣΟΚ. Δεν ξανακάνουμε την Αιτωλοακαρνανία άγονη γραμμή. Κοιτάμε μπροστά. Προχωράμε μαζί. Κάνουμε την Αιτωλοακαρνανία καλύτερη. Της δίνουμε ελπίδα για το μέλλον, με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή».