Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Με Μαγγίνα και Βερελή, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα παρά τα περί του διαδιδόμενα...

Ύστερα από την απόφαση του Πρωθυπουργού να προκηρύξει εκλογές στις 4 Οκτωβρίου όπως είναι αναμενόμενο τα κομματικά επιτελεία έχουν τεθεί σε «διάταξη μάχης». Βασική προτεραιότητα έως και την επόμενη Κυριακή είναι η κατάρτιση των ψηφοδελτίων καθώς είναι γνωστό ότι η σύνθεση αυτών επηρεάζει το αποτέλεσμα των εκλογών σε σημαντικό βαθμό.
Όσον αφορά τη ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία οι νυν βουλευτές του κόμματος θα είναι και πάλι υποψήφιοι, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας η φημολογία των τελευταίων ημερών «περί μη συμμετοχής» του πρώην Υπουργού Βασίλη Μαγγίνα, δεν έχει καμιά απολύτως βάση.
Στο ΠΑΣΟΚ σίγουρα θα είναι και πάλι υποψήφιοι οι βουλευτές του κόμματος ενώ παρά τις επιφυλάξεις που διατυπώνονται στη λίστα θα συμμετέχει και ο πρώην Υπουργός Χρίστος Βερελής, αφού δεν στοιχειοθετείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση ΜΑΝ.
Αναφορικά με τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις λίστες, από τη ΝΔ θα είναι σίγουρα οι Κώστας Καραγκούνης και Ασημάκης Φωτόπουλος ενώ από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ο δήμαρχος Ινάχου Θανάσης Τουρουνίδης.