Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Σ. Γιαννακά: "Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα διέπεται από αξιοκρατία, διαφάνεια, ποιότητα, συμμετοχή, αξιολόγηση και λογοδοσία"


Την ανάγκη να συνδράμουν ψηφοφόροι και φίλοι του ΠΑΣΟΚ. στον προεκλογικό αγώνα του κόμματος με όλες τις δυνάμεις τους, ώστε η χώρα να βγεί απο το τέλμα τονίζει στις καθημερινές της περιοδείες η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά.
«Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα διέπεται από αξιοκρατία, διαφάνεια, ποιότητα, συμμετοχή, αξιολόγηση και λογοδοσία» επισημαίνει η κ. Γιαννακά, η οποία συναντάται καθημερινά με πλήθος κόσμου που την διαβεβαιώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό της.
Αξίζει να επισημανθεί ότι την καλύτερη επίδοση στις δηµοτικότητες των βουλευτών πέτυχε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κυρία Σοφία Γιαννακά σε πρόσφατο γκάλοπ που διενήργησε η εταιρεία GPO. Η δηµοσιογράφος είναι πρώτη στους ψηφοφόρους του Κινήµατος µε ποσοστό 77,6%. Περισσότεροι, δηλαδή, από τρεις στους τέσσερις ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ έχουν θετική γνώµη, πρωτίστως χάρη στην έντονη δρα-
στηριότητά της την τελευταία διετία, αφού παρότι νέα και άπειρη βουλευτής, έκανε παρεµβάσεις για σηµαντικά και µεγάλα προβλήµατα του νοµού, ενώ μέσα στην εβδομάδα ξεκινάει και της προεκλογικές της ομιλίες:
ΠΕΜΠΤΗ:17/09/2009 20.00 μμ ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΕΔΡΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:18/09/2009 20.00 μμ ΦΥΤΕΙΕΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ:20/09/2009 20.00 μμ ΑΣΤΑΚΟ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΜΑΝΙΟΥ