Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Επιτέλους!!! Ορίστηκαν διοικητές στα νοσοκομεία


Μετά από «κυοφορία» πέντε και πλέον μηνών δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Υγείας οι επικεφαλής των ΔΣ στα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου καθώς και στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Αιτωλοακαρνανίας.
Αν και προ εικοσαημέρου είχαν δει το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των νέων διοικητών με «διαρροές» σχετικά με τα όσα συζητήθηκαν σε σύσκεψη της Υπουργού Υγείας με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία για το θέμα.
Έτσι στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου διοικητής τοποθετήθηκε ο οικονομολόγος, Δημήτρης Νικολόπουλος και στο Νοσοκομείο Αγρινίου ο πολιτικός μηχανικός, Γιάννης Μπίνας. Στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ διοικητής ορίστηκε ο εκπαιδευτικός, Μάκης Γκοργκόλης.
Σε κάθε περίπτωση οι νέοι διοικητές αναλαμβάνουν καθήκοντα, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τη δημόσια υγεία αφού τα νοσοκομεία είναι υπερχρεωμένα και παράλληλα με τις περικοπές των εφημεριών έχουν προκύψει πάρα πολλά προβλήματα στη γενικότερη λειτουργία των νοσοκομείων.
Στην ανακοίνωση του Υπουργείου δεν περιλαμβάνονται τα ονόματα των αναπληρωτών διοικητών καθώς και του διοικητή του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας.