Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Αναβάθμιση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας έφεραν οι κρίσεις της ΕΛΑΣ


Ευχάριστες εκπλήξεις για το Μεσολόγγι «έκρυψαν» οι πρόσφατες κρίσεις στην ΕΛΑΣ αφού ύστερα και από τις τοποθετήσεις των στελεχών μπορούμε να κάνουμε λόγο για ουσιαστική αναβάθμιση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.
Κι αυτό διότι για πρώτη φορά τοποθετήθηκε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ο ταξίαρχος Αθανάσιος Σπυρόπουλος, επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας . Παράλληλα ως υποδιευθυντής μετατέθηκε στο Μεσολόγγι ο αστυνομικός διευθυντής, Γιάννης Σιάμος από την Κεφαλονιά όπου υπηρετούσε, ως διευθυντής στην εκεί διεύθυνση.
Έτσι σε συνδυασμό με την παραμονή στο Μεσολόγγι του αστυνομικού διευθυντή, Νίκου Κυρίτση δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός ισχυρού σχήματος στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας.
Από το Μεσολόγγι μετακινήθηκαν στη γειτονική αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας στο Αγρίνιο, οι αστυνομικοί διευθυντές Σπύρος Μουδούρης, για να αναλάβει καθήκοντα υποδιευθυντή και Απόστολος Τσικρίκας. Διευθυντής στην αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας ορίστηκε ο αστυνομικός διευθυντής, Γιώργος Κολονέλλος.

Σε κάθε περίπτωση όμως, πέρα της επιχειρησιακής δράσης της τοπικής αστυνομίας προτεραιότητα της νέας διοίκησης θα πρέπει να αποτελέσει και η αναζήτηση λύσης για το κτηριολογικό πρόβλημα νέου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.