Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Έβαλαν τέλος στη ζωή τους μη αντέχοντας τον άδικο χαμό του Αλέξη

Πίνοντας ισχυρό εντομοκτόνο έβαλαν τέλος στη ζωή τους, η μητέρα και η αδελφή του ενός εκ των πέντε δολοφονηθέντων κυνηγών στο στυγερό έγκλημα στα Καλύβια Αγρινίου, πριν τρία χρόνια.
Η μητέρα και η αδελφή του 17χρονου τότε Αλέξη, μη αντέχοντας τον άδικο χαμό του επέλεξαν χθες το βράδυ, με τον τρόπο που αναφέραμε, να δώσουν τέλος στον εφιάλτη που βίωναν από το «καταραμένο» απόγευμα της 25ης Νοεμβρίου του 2006.
Ούτε ο χρόνος, ούτε η καταδίκη των δολοφόνων του Αλέξη κατάφεραν να «επουλώσουν» το ψυχικό τραύμα της μητέρας και της αδελφής του Αλέξη, μαθήτρια σήμερα της Α΄ Λυκείου.
Μια άλλη τραγική φιγούρα, ο μεγαλύτερος αδελφός του Αλέξη σήμερα τα ξημερώματα, επιστρέφοντας στο σπίτι της οικογένειας στην Καμαρούλα Αγρινίου αντίκρισε τη μητέρα και την αδελφή του, νεκρές.
Από την έρευνα στη Αστυνομίας και την ιατροδικαστική εξέταση που ακολούθησε αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και ο θάνατος των δυο γυναικών οφείλεται σε αυτοκτονία.
Όπως είναι φυσικό και μόνο το άκουσμα της είδησης αυτής σοκάρει καθώς σήμερα γράφτηκε μια ακόμη μαύρη σελίδα στην τραγωδία του φονικού των Καλυβίων.