Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Η 8η εικαστική διαδρομή "Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την Τέχνη" εγκαινιάζεται αύριο (9/4) στην Πινακοθήκη Μοσχενδρέου


Με αφορμή τις Εορτές Εξόδου και με την συνεργασία του δήμου Μεσολογγίου,  η Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Αιτ/νίας Χρήστου & Σοφίας Μοσχανδρέου διοργανώνει την 8η εικαστική διαδρομή  <<Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την τέχνη>>.
Φέτος κλείνει ο κύκλος της συνεργασίας της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου με την γκαλερί  ΕΡΣΗ  και με την συμμετοχή των ζωγράφων της :   Ανδρέα Κατσιμπάρδου,   Φάνη Παρασκευουδάκη,   Ανθίας Λοϊζου,   Ανδρέα Πατράκη,   Κώστα Μαρκόπουλου,   Κώστα Σιαφάκα,   Γιώργου Νικολαϊδη,   Ηλία Τότση.
Το 2012 θα κλείσει συνολικά ο κύκλος του θεσμού αυτού με την έκθεση   <<Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την Γλυπτική>>.
Το  Σάββατο 9 Απριλίου 2011 στην Πινακοθήκη Μοσχανδρέου,  στις  7.30 μ.μ. ο Βουλευτής  Αιτ/νίας,  Ανδρέας Μακρυπίδης  θα εγκαινιάσει την εξαιρετική αυτή έκθεση.



Παράλληλα,  συνεχίζεται με εκπληκτική επιτυχία μέχρι  30 Απριλίου, στους χώρους του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206 Ταύρος),   6 – 10 μ.μ. καθημερινά και με δωρεάν είσοδο,  η έκθεση της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου που προ ημερών εγκαινιάσθηκε με την συνεργασία της  Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και την Ένωση Ελλήνων Χαρακτών  <<Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την Χαρακτική>>
Διάρκεια έκθεσης :    9/4 έως  30/5/2011
Ώρες λειτουργίας:    Σάββατο & Κυριακή   11.00 – 13.00 μ.μ.

Η Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Αιτ/νίας Χρήστου & Σοφίας Μοσχανδρέου λειτουργεί στην οδό Κ. Τρικούπη 2  έναντι Ιεράς Μητροπόλεως  Αγ. Σπυρίδωνος. Τηλ. / fax  26310 51016

Για την δράση της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου  επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα   www.pinakothiki-moschandreou.gr     και       www.pinakothiki.org.