Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας: "Ο δήμος Μεσολογγίου μας στοχοποιεί..."


Με δεδομένη την εκφρασμένη δυσαρέσκεια από το δήμο και τους φορείς για τη θέση που έχουν πάρει ή δεν πάρει οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας σε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την περιοχή του Μεσολογγίου, οι τελευταίοι δεν παρέστησαν στο χθεσινό γεύμα που παρέθεσε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, προς τιμή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Και δεν παρέστησαν «για να εκφράσουν την δυσφορία τους για την εκ μέρους του δήμου Μεσολογγίου στοχοποίησή τους!!!», όπως διαμηνύθηκε σε δημοσιογραφικούς κύκλους από τους ίδιους.
Μάλιστα η στάση αυτή, συναποφασίστηκε - όπως μας μεταφέρθηκε - από τους παριστάμενους χθες για τις εορταστικές εκδηλώσεις  στο Μεσολόγγι, βουλευτές Θ. Μωραΐτη, Αν. Μακρυπίδη, Σ. Γιαννακά και Κ.  Καραγκούνη.
Πλην του κ. Καραγκούνη που μετέβη στον κήπο των Ηρώων μάλλον με ΙΧ οι υπόλοιποι αναχώρησαν από το Μεσολόγγι αφού παρακολούθησαν την παρέλαση μπροστά στον Άγιο Σπυρίδωνα και δεν πήγαν ούτε στον κήπο των Ηρώων για την επιμνημόσυνη δέηση που εψάλλει και την κατάθεση στεφάνου από τον κ. Παπούλια.
Στην αποχώρηση αυτή των βουλευτών σίγουρα συνετέλεσαν οι αποδοκιμασίες του κόσμου στο πρόσωπό τους το βράδυ του Σαββάτου όταν ακολούθησαν την πομπή, τα όσα υποστήριξε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης εκφωνώντας τον πανηγυρικό στον Κήπο των Ηρώων και σίγουρα οι ανακοινώσεις της συντονιστικής επιτροπής.

Τώρα αν σχολιάσουμε αυτή τη στάση με τη γνωστή έκφραση: «μας έφαγαν το βόδι ζητάνε και τα ρέστα…», θα έχουμε άδικο;
Το βέβαιο είναι ότι οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας "την άκουσαν για τα καλά" στο Μεσολόγγι...