Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Δυο γιαγιάδες "έκλεψαν" τις εντυπώσεις στη χθεσινή περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Ναυπακτία και Τριχωνίδα - Τι έγραψε στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ

"Στην Αιτωλοακαρνανία σήμερα το μήνυμα που άκουσα ήταν "κάνε κάτι να γυρίσουν οι νέοι μας". Οι νέοι χρειάζονται ευκαιρίες στον τόπο τους και η Αιτωλοακαρνανία μπορεί να τις προσφέρει. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να έχουν αυτές τις ευκαιρίες." ήταν το μήνυμα στο Twitter του Κυριάκου Μητσοτάκη χθες το πρωί κατά την περιοδεία του σε Ναυπακτία και Τριχωνίδα.
Μάλιστα το σχετικό Tweet το συνόδευσε με χαρακτηριστικές φωτό, στις οποίες τις εντυπώσεις κλέβουν δυο γιαγιάδες που έκαναν νεύμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει πάνω στον παλιό δρόμο που συνδέει τον Εύηνο με την Ανάληψη.


«Σε περιμένουμε από το πρωί να σου ευχηθούμε κάθε καλό», τού είπαν μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο και τις αγκάλιασε. «Κυριάκο έχω τρισέγγονα, σε παρακαλώ να φροντίσεις για τους νέους», του ζήτησε η μία από τις δύο ηλικιωμένες γυναίκες. «Θα κάνω ό,τι μπορώ, να ‘στε σίγουρη» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.