Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (13/4/2017)


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

της Μ. Πέμπτης 13 Απριλίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού, για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 67χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τριάντα ναρκωτικά δισκία.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 46χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για απάτη.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.




ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στη  διασταύρωση Νέας Μανωλάδας,   από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και  Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον ίδιο και σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα αεροβόλο πιστόλι, μία συσκευασία με (1160) σκληρά πλαστικά σφαιρίδια, μία συσκευασία που περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους (17,4) γραμμαρίων και τέσσερα αυτοσχέδια τσιγαριλίκια με μίγμα καπνού – κάνναβης.


Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στη  διασταύρωση Νέας Μανωλάδας,   από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 60χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε,  βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μια συσκευασία που περιείχε (525) γραμμάρια, λαθραίου καπνού.