Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Σε καραμπόλα σε τούνελ της Εγνατίας ενεπλάκη λεωφορείο που μετέφερε μαθητές του γυμνασίου Ευηνοχωρίου. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά μόνο υλικές ζημιές στο λεωφορείο



Στιγμές έντονης αγωνίας έζησαν χθες το απόγευμα οι γονείς των μαθητών του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου όταν πληροφορήθηκαν για τροχαίο ατυχήματος του λεωφορείου που μετέφερε τα παιδιά στην σχολική του εκδρομή.

Ευτυχώς, όμως, το αρχικό σοκ διαδέχθηκε ο απόλυτος καθησυχασμός αφού κανείς δεν τραυματίστηκε από την εμπλοκή του λεωφορείου σε καραμπόλα με τρεις νταλίκες και δύο ΙΧ μέσα στο τούνελ.


Φυσικά, μαθητές και συνοδοί ταλαιπωρήθηκαν για αρκετή ώρα αφότου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το λεωφορείο καθώς χρειάστηκε να διανύσουν, με τα πόδια αρκετά μέτρα, έως ότου εξέλθουν από το τούνελ και έως να έλθει άλλο λεωφορείο να τους παραλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από το γεγονός ότι ο οδηγός του λεωφορείου αντιμετώπισε την εμπλοκή στην καραμπόλα με υποδειγματικό επαγγελματισμό, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο οδόστρωμα είχαν χυθεί λάδια ή πετρέλαιο από προπορευόμενο όχημα.
Ακολουθει το ρεπορτάζ του ANT1 για το συμβάν