Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (26/4/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης

ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

της Τετάρτης 26 Απριλίου 2017

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη δυο ημεδαπών για ρευματοκλοπη

Συνεληφθησαν χθες το πρωί, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δυο ημεδαποί (άνδρας -γυναίκα), ηλικίας αμφότεροι 49 ετών διότι από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΗΔΔΕ διαπιστώθηκε να έχουν προβεί σε επανασύνδεση των παροχών ηλεκτρικής ενέργειας των κατοικιών τους, που είχαν διακοπεί ένεκα οφειλών, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ενέργεια.

Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, κλοπή που είχε συμβεί πριν λίγες μέρες, σε νηπιαγωγείο της Συμπολιτειας Αιγιαλείας. Δράστης είναι ένας 35χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε αφαιρέσει μία τηλεόραση, ένα DVD Player και διάφορα εκπαιδευτικά αντικείμενα και παιχνίδια. Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία, μετέβησαν στην οικία του δράστη, όπου σε έρευνα που πραγματοποίησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν μέρος των κλοπιμαίων που είχε αφαιρέσει.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απόπειρα κλοπής.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα ενεργώντας από κοινού, διάνοιξαν οπή σε εξωτερική τοιχοποιία αποχωρητηρίου κτιρίου που στεγάζεται υποκατάστημα χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στην περιοχή και στη συνέχεια για άγνωστη αιτία τράπηκαν σε φυγή.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Νόμου περί όπλων

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πατρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 32 ετών καθότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχε ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ συνολικού μήκους πενήντα εκατοστών.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες το βράδυ στη Κυψέλη Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας ένας 63χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα του βρέθηκαν και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, τριάντα φαρμακευτικά ναρκωτικά δισκία και μία κυνηγετική καραμπίνα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή πριν έξι χρόνια στα Ιωάννινα

Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, κλοπή επίπλων και ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών, συνολικής χρηματικής αξίας 23.000 ευρώ που είχε συμβεί πριν τρεις μήνες περίπου σε κατάστημα εμπορίας επίπλων στο Αγρίνιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού.

Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου κλοπή που είχε συμβεί πριν έξι μέρες στο Αγρίνιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 35χρονης ημεδαπής. Πιο συγκεκριμένα η δράστιδα σε πεζοδρόμο της πόλης είχε αφαιρέσει από προαύλιο χώρο καταστήματος 53χρονης ημεδαπής έξι ξύλινες καρέκλες συνολικής χρηματικής αξίας πεντακοσίων (500). Στην κατοχή της 35χρονης οι αστυνομικοί βρήκαν τις καρέκλες που είχε αφαιρέσει και τις απέδωσαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για Νόμο Περί προστασίας ζώων

Συνελήφθη χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, μια 21χρονη ημεδαπή διότι μετά από καταγγελία, διαπιστώθηκε να έχει στην κατοχή της ζώο συντροφιάς, σκύλο, χωρίς να έχει μεριμνήσει για την κτηνιατρική εξέτασή του. Σε βάρος της 21χρονης βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο.