Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος για το επόμενο βήμα του "Χαρ. Τρικούπη" στην Α1 του μπάσκετ

Την πρόθεσή του να βοηθήσει το ΔΣ του Γ.Σ. "Χαρίλαου Τρικούπη" εξέφρασε με δήλωσή του ο τ. δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος ενόψει της αναμενόμενης ανόδου της ομάδας μπάσκετ στην Α1 εθνική κατηγορία.
Συγκεκριμένα ο κ. Καραπάνος σημείωσε σε σχετική ανάρτηση στο Facebook:
" Θέλω ειλικρινά από καρδιάς να πω ένα μεγάλο μπραβο σε παίχτες και στελέχη της ομάδας που μας κάνει περηφανους τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλη ,από τον Γ.Σ.Χαριλαο Τρικουπη !!!!
Η μοναδική ομάδα με όνομα πολιτικού ,που κατάφερε και στατιστικά πλέον να ανεβεί στην Α1
Κατηγορία μπάσκετ και να κοιτάξει ίσια στα μάτια μεγάλες και ιστορικές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός,η ΑΕΚ και άλλες!!!!
Περηφάνεια,ανατριχίλα,αισιοδοξία,αήλλά και μεγάλες οι ευθύνες όλων μας !!!
Προσωπικά πιστεύω ότι ως Δήμαρχος της Ιερής Πόλης Μεσολογγιου στάθηκα κοντά στο ΔΣ της ομάδας αποδεικνύοντας εμπρακτώς την στήριξη αυτή άλλοτε μικρή η μεγάλη ,κατανοώντας πάντα το άγχος αλλά και την μεγάλη ευθύνη των διοικούντων !!!




Με πρόεδρο τον Δημήτρη Ρεπασο αλλά και την εκλεκτή Βασιλική Μπελεκου, την πεισματάρα Βασιλική και σε απόλυτο καλό κλίμα συνεργασίας μπορέσαμε και βάλαμε ένα λιθαράκι στην εξωστρέφεια που χρειάζεται η πόλη μας για να φύγει μπροστά!!!
Σήμερα όμως όσο ποτε άλλοτε χρειάζεται ομαδικότητα, ενότητα και συγκέντρωση πολλών δυνάμεων για να κρατήσουμε ψηλά το ιδεώδες του αθλητισμού, βοηθώντας τον Χαρίλαο Τρικουπη στο επόμενο βήμα του!!!
Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση της ομάδας ,ήμουν και θα ειμαι παρών σε οποία βοήθεια χρειαστείτε!!"